Jvh car garanty

Onze Garantieservices

3 WEKEN JVH CAR GARANTY

Bij JVH Car Consulting ontvangt u standaard bij uw aankoop drie weken garantie op motor, versnellingsbak en op het onderhoud (zie checklist) wanneer het onderhoud door ons wordt uitgevoerd (geldt ook voor auto’s uit onze voorraad ouder dan 12 jaar en/of meer dan 200.000 km gelopen).

Deze garantie is per auto verschillend. Neem voor prijzen contact met ons op, en vraag naar de voorwaarden.

3 MAANDEN JVH CAR GARANTY

Bij JVH Car Consulting ontvangt u standaard bij uw aankoop drie maanden garantie op motor, versnellingsbak en op het onderhoud (zie checklist) wanneer het onderhoud door ons wordt uitgevoerd (geldt voor auto’s uit onze voorraad jonger dan 12 jaar en/of minder dan 200.000 km gelopen).

Deze garantie is per auto verschillend. Neem voor prijzen contact met ons op, en vraag naar de voorwaarden.

OPTIONEEL 6 MAANDEN AUTOTRUST CAR GARANTY

Voor auto’s uit onze voorraad jonger dan 12 jaar en minder dan 200.000 km gelopen kunt u optioneel AutoTrust garantie bijkopen die wij in de verkoopprijs voor u kunnen mee berekenen.

Standaard bieden wij 6 maanden AutoTrust Garantie aan.
Echter kunt u deze garantie ook verlengen naar 12 of 24 maanden. De afname van Standaard/Extra/Luxery Garantie via AutoTrust is mogelijk.

Voor auto’s die wij in consignatie verkopen (auto’s jonger dan 12 jaar en minder dan 200.000 km gelopen) gelden Autotrust-garantievoorwaarden die wij optioneel naast de verkoopprijs voor u kunnen berekenen.

JVH Car Consulting  biedt diverse pakketen als het gaat om AutoTrust garanties. Neem contact met ons op, en vraag naar de voorwaarden.

ONZE CHECKLIST

De opgemaakte checklist geeft aan welk onderhoud de auto bij aanschaf nodig heeft of binnen drie maanden moet plaatsvinden.

De checklist geeft u een goed beeld weer welk onderhoud de auto nodig heeft. Is dit alleen onderhoud dat slijtage onderhevig is, of komen we ook elektronische dingen tegen? Alles wordt voor u duidelijk aan de hand van deze checklist.

Standaard biedt JVH Car Consulting haar auto’s uit voorraad aan met een checklist. Wanneer een auto via JVH Car Consulting in consignatie ter verkoop wordt aangeboden is het afhankelijk van de opdrachtgever of er een checklist mag worden opgemaakt.

U bent altijd vrij om bij een onafhankelijke partij in de buurt een check uit te laten voeren. De gemaakte kosten zijn echter voor uw eigen rekening.

JVH Car Consulting probeert zo transparant mogelijk naar u te zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten wat er wordt aangeschaft en dat er na aanschaf niet meteen grote verrassingen voor onze klanten zijn. Wij spelen open kaart met u! U ook met ons?

Dowloads:

Klik hier om de JVH Car Garanty algemene voorwaarden te downloaden.

Klik hier om de Autotrust Exclusief Garantie 2020 te downloaden.

Klik hier om de Autotrust Standaard Garantie 2020 te downloaden.

Klik hier om de Autotrust EV Garantie 2020 te downloaden

Klik hier om de uitsluitingen Autotrust te downloaden

Klik hier om de Garantie-overzichtskaart 2020 te downloaden

Klik hier om de Prijslijst L&P Autotrust te downloaden

Klik hier om de Autotrust Extra Garantie 2020  te downloaden

Klik hier om de Pechhulpverzekering Autotrust  te downloaden

×

Welkom bij JVH Car Consulting

Klik om te appen of stuur ons een mailtje jesse@jvhcarconsulting.nl

× Hoe kan ik je helpen?